Reizen op maat door Adventures for You

Je rijdt al een tijdje motor. Hebt al een paar keer een reis met je motor gemaakt door de Benelux of door Europa. Je rijdt alleen, met je partner als duo passagier of met een motormaatje.

En nu kom je tot het punt dat je iets anders wil als motorvakantie. Je hoort van je motorvrienden dat ze de prachtigste wegen hebben gereden en dat wil jij ook, maar je weet even niet hoe je dit moet aanpakken.
Dan is er Adventures for You, een groep enthousiaste motorrijders die graag hun ervaring van hun eigen motorreizen willen delen met jou. We hebben voor jou de keuze in:

  • Een routevoorstel aangeleverd in een routeboek, met de route zelf digitaal in Tomtom en in Garmin formaat. In de route zitten suggesties voor hotelovernachtingen, maar deze kan je zelf onderweg boeken of vooraf.
  • Een volledig verzorgde vakantie. De route is uitgewerkt in een routeboek met digitaal de routes voor je Tomtom of Garmin. De overnachtingen zijn al geboekt in leuke kleine hotelletjes met een restaurant.

Laat je verrassen door een afwisselende motorvakantie door Engeland, Wales, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Noord Italië, Oost Europa of de Alpen.

De uitdaging kan je aangaan door de moeilijkheidsgraad bij boeken aan te geven, hierop passen we de route voor je aan.